Een druilerig welkom

Goedemiddag,

 

Op deze druilerige, sombergrijze en troosteloze woensdagmiddag verblijd ik u met de aankondiging van het 3e Jan Baars interieurs libretoernooi 2014. Het was weer een hele toer om het georganiseerd te krijgen. Internationale toppers hebben nu eenmaal meer invitaties om de ballen in beweging te brengen, zo rond de geboorte van Jezus. Toch mochten we weer 43 mensen welkom heten. Waaronder een aantal nieuwe namen. Namen die voor veel – zwart – geld werden weggeplukt bij de concurrent.

Zo zijn daar bijvoorbeeld Jack Cardol – Hennie Pater – Henri de Koning en Ger Boerse nieuw aan het firmament. Sterren in de maak die gaan voor eeuwige Veenendaalse roem.

We danken bij voorbaat onze trouwe sponsoren. U kunt hun logo’s weer vinden in en op het groene laken. Het zijn er inmiddels zo veel, dat we moeten gaan denken aan een lits jumeaux de volgende jaargang. Veelal beursgenoteerde bedrijven die hun miljoenen liever laten vloeien naar de kas van dit toernooi, dan naar een gedrogeerde wielerploeg, een toch niet op het scherpst van de schede voetballende middelmatige eredivisievoetbalploeg uit pak’m beet 020 of een scheve schaats rijdende Corendon ploeg. Nee, gulle gevers, uw knaken worden op een juiste wijze, in de gezelligste kroeg van Veenendaal e.o., verbrast.

 

Hier op de website www.huchie.nl kunt u de indelingen van de poules vinden. Tevens vindt u  een uitleg van de opzet van dit toernooi. Dit allemaal mogelijk gemaakt door ons aller Jaap van Beusekom. De beste ict’er van het westelijke halfrond. We gaan morgenavond al van acquit.

Om 18.00 uur brengt of hoofdsponsor Marco Hooijmans, of zijn tegenstander Ger Boerse, de 1e bal aan het rollen. De meeste partijen zijn al gepland. Ook dat wordt zsm ingevuld op de website.

Activiteiten

Direct morgenavond staat er weer een Jamon Iberico Bellota D.O. op het menu. Een 4 jaar oude Pata Negra ham uit de Extremadura van Spanje. Lekkel lekkel lekkel !!!

Overmorgen, op vrijdag de 19e, dan starten we om 16.00 uur. Ook dan is er vast wat lekkers. En a.s. zaterdag, bij het krieken van de dag om 10.00 uur, dan zal organisator Jan Pater de messen slijpen met good old Boof. Zaterdagmiddag, dan kan het wel eens de dag van de vis worden. We hopen op uw massale belangstelling. Neem familie, vrienden, buren, of iemand anders die u wel mag, mee. En u kunt over 25 jaar zeggen : “ik was er bij “.

FLUITEN

Zeer belangrijk. Indien u een partij hebt gewonnen, en die kans is bij 2 deelnemers aan een partij best wel reëel, dan bent u verplicht de volgende partij te fluiten. Als u niet kunt, of u kunt een medisch attest laten zien, dan komt u zelf met een vervanger, of we helpen u daarbij. Inventiviteit – souplesse – klantgerichtheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wellicht dat Herman en Ries daar iets van kunnen leren.

 

Adios Jan Pater 

Hoofdsponsor

Autobedrijf van neerbos