Welgemeende uiting van vooral negatieve berichtgeving

Hallo daar,

Na een lange zit van 14.00 - 22.00 uur, meende ik er toch nog een nieuwsbrief uit te moeten doen. De belangrijkste reden is dat men toe is aan al weer een welgemeende uiting van vooral negatieve berichtgeving. Zo maakte ik op uit veruit de meeste strotten van u allen.

Ik sprak allereerst met Nick, met c o c k. Zoon van zijn vader Sylvester, die net zo goed zijn moeder had kunnen zijn. Dit gezien zijn ietwat vrouwelijke voornaam. Alhoewel Sylvester ook al decennia lang in één adem wordt genoemd met een Nieuwjaarsrun in Brazilié. Maar dat geheel terzijde.

Tsja die Nick verzocht mij enige malen dringend om iets over hem, c.q. zijn vader te schrijven. Nou is dat niet echt moeilijk. Het eerste wat me voeding tot schrijven gaf, was de beugel van Nick. Niet dat ik meende dat dit noodzakelijk of overbodig was. Die kennis bezit ik niet. Nee, mijn inspiratie om hierover te schrijven werd gevoed door het type beugel, wat Nick droeg. Kijk, ik snap best wel dat in anno 2014 er op de kleintjes gelet moet worden. Albert Heijn doet dat tenslotte al vele jaren. Maar om nou Nick de beugel van zijn moeders bh te geven, dat gaat mij wat te ver.

Enfin Nick, zo valt jou wel een sexy beugel ten deel !

Ga ik over tot de orde van de dag. Dat de winnaar de volgende partij moet fluiten is een bijkans geniale uitvinding, alhoewel pochen over mezelf niet des Paters is. Ik heb daardoor veel meer tijd om de naast mij zittende Lisa in haar blouse te kijken.

Waren er nog verrassingen eigenlijk. Weet ik veel. Interesseert me eigenlijk niks. Van jullie inschrijfgeld kan ik weer een weekje naar het land van de goedheiligman.

Toch wel. Die dekselse Ronald van Beek, de directeur van de S.I.B. en de Patrimonium per 1 -1-2015, althans zo doet ie zich voor. Die Ronald won toch wel verrassend van de huidige titeldrager Bert Bus.

Oliebollen waren er uit Den Haag. Hapjes van Ries. Oh ja ! Ries die won van mede vennoot Herman. Hij zoekt zijn slachtoffers wel uit. Die zielig ogende Herman wordt eerst fiscaal onderuit gehaald. Al jaren. En moet nu ook toezien hoe zijn laatste restje zelfvertrouwen hem wordt ontnomen, door zijn compagnon. Misselijk mannetje die Ries. Heeft het al jaren voorzien op de vrouw van de toernooileider. Werd voor bepaalde seksuele escapades al reeds jaren geleden door de Pniëlkerk in de ban gedaan, maar weet nog steeds niet van ophouden.

Ik roep u alleen op tot rebellie tegen Ries en voor Herman ! Dit kan zo niet langer.

Beste mensen a.s. zaterdag 27 december dan komt er verse vis van de markt.

Op zaterdag 3 januari in het jaar onzes Heeren 2015 wordt u bruine bonensoep voorgeschoteld door Marco - 073 - Nuland.

De finaledag van 10 januari, dan gaat Piet van Boord uit Amerongen weer paling roken. Geen kweekpaling, die moeilijk is te stropen. Nee, echte paling. Voor deelnemers uiteraard gratis !

Tot vandaag. Om 15.00 uur gaan we weer van start.

Adios Jan Pater 

Hoofdsponsor

Autobedrijf van neerbos